خطیب زاده: سفارت ایران در کابل باز و فعال است-راهبرد معاصر
روایت تخت‌روانچی از رایزنی با دیپلمات‌های ارشد هند عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا

خطیب زاده: سفارت ایران در کابل باز و فعال است

سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که سفارت این کشور در کابل و سرکنسولگری هرات باز و فعال است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 17
کد خبر: ۹۹۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به برخی گزارش‌ها مبنی بر تعطیلی سفارت کشورمان در کابل گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل کاملا باز و فعال است.

وی همچنین تاکید کرد که سرکنسولگری ایران در هرات نیز باز و فعال است.

پیش از این، برخی رسانه‌ها با اعلام اینکه بسیاری از سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در کابل تخلیه شده‌اند، مدعی شده بودند که تنها سفارتخانه‌های روسیه، چین و پاکستان در کابل باقی مانده‌اند.

این در حالی است که «سهیل شاهین» از اعضای ارشد طالبان در دفتر سیاسی این گروه در قطر، اظهار داشت که ما به همه دیپلمات‌ها، سفارتخانه‌ها، کنسولگری‌ها و کارکنان خیریه‌های بین‌المللی و داخلی اطمینان می‌دهیم که نه تنها هیچ مشکلی برای آن‌ها از طرف امارت اسلامی افغانستان ایجاد نمی‌شود بلکه انشالله یک محیط امن برای آن‌ها فراهم می‌شود.

پیش از این نیز «ملا عبدالغنی برادر» معاون سیاسی رهبر طالبان در دیدار با «توماس نیکلسون» نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان گفته بود که «طالبان از طرف خویش به مصونیت سازمان‌های خیریه، دیپلمات‌ها و کارمندان آن‌ها متعهد می‌باشد» و بر فعالیت این سازمان‌ها و نهادها تاکید کرد.

این درحالی است که آمریکا می‌گوید که به اظهارات طالبان مبنی بر عدم حمله به مراکز دیپلماتیک باور ندارد و به همین دلیل بر روی یک طرح امنیتی کار می‌کند.

از سوی دیگر نیز آمریکا و متحدان اروپایی‌اش، تامین امنیت فرودگاه کابل را برای حفظ حضور دیپلماتیک در افغانستان ضروری می‌دانند و در اجلاس ناتو توافق شد تا ترکیه برای انجام این مسئولیت به حضور در افغانستان ادامه دهد.

با این حال، طالبان تاکید کرده است که هیچ نیروی خارجی پس از 11 سپتامبر سال جاری میلادی نباید در افغانستان حضور داشته باشد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار